.page-desc p.date.entry-author { font-size: 0px; }

Ben jij onze nieuwe collega?

innergo groeit. Daarom zijn wij op zoek naar gedreven vakmensen die energie krijgen van de complexe uitdagingen waar organisaties in beweging voor staan. Ben jij sterk in het vertalen van plannen naar de praktijk? Kun jij goed analyseren, adviseren en faciliteren? Dan horen we graag van je!

Herken jij jezelf?

  • Gericht op samenwerken en transparant communiceren

  • Weet hoe je moet activeren en prikkelen

  • Sterk in analyseren, adviseren en faciliteren

  • Minimaal 3 jaar ervaring met advieswerk

  • Minimaal 3 jaar ervaring met procesbegeleiding en projectmanagement

  • Ervaring met verandertrajecten is een pre

  • Ervaring bij/met woningcorporaties, overheden, zorgorganisaties is een pre

  • In bezit van WO-diploma

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken nieuwe collega’s die anderen de ruimte gunnen én zich niet verschuilen. Die gestructureerd werken én niet aarzelen wanneer de praktijk vraagt om creativiteit en pragmatisme. Die hun aandacht verdelen tussen het resultaat én de acceptatie daarvan door de betrokkenen. Die ondernemend zijn, actief met hun netwerk aan de slag gaan en graag sparren met collega’s.

Klik hier voor de profielomschrijving en meer informatie.