Jouw weg omhoog

innergo is er voor organisaties met een sociaal maatschappelijk karakter. Wij ondersteunen met name gemeenten, woningcorporaties, zorginstellingen en Rijksuitvoeringsdiensten. Met onze expertise zorgen we dat zij weer grip krijgen op prestaties. Van team of afdeling. Of van de hele organisatie.

Implementeren betekent per definitie dat er processen op gang worden gebracht die buiten het reguliere proces van de organisatie lopen. Wil je hier resultaat bij boeken, dan is het betrekken van de organisatie of het team absolute noodzaak.

Samenspel

Bij alles wat we doen, besteden we daarom veel aandacht aan eigenaarschap. Immers, het zijn uiteindelijk jouw eigen mensen die het moeten waarmaken. Om het belang hiervan te benadrukken, introduceerden we het concept ‘samenkracht’: het best mogelijke samenspel tussen processen, structuren, systemen én mensen.

Van plan naar praktijk

Onze troef is dat we de kennis in de organisatie aanboren en daarop voortbouwen. Zodat teams zich nieuwe werkvormen snel eigen maken en meteen vooruitgang boeken. Van plan naar praktijk, dat is onze kracht.

Slimme interventies

We bereiken waardevolle resultaten door de juiste ingrediënten bij elkaar te brengen. Van een goede sfeer tot slimme interventies en een effectieve samenwerking op basis van een duidelijk programma.

Zet de eerste stap

Zin in blijvende verbetering? Wij helpen je graag het potentieel volledig te benutten. Zodat je samen eigenaar van de vooruitgang wordt. En de waarde van de organisatie voor klanten verhoogt. Zet de eerste stap, bel (030) 87 86 329.

 

Interesse?

Neem dan nu contact op voor
een vrijblijvende afspraak