De ene dag is de andere niet. Dit is bijvoorbeeld een bijzondere dag. De dag waarop je 5 verrassende feiten over innergo ontdekt. Vooral nummer 3 zal je verbazen.
 

№ 1.
💪🏼
Samenkracht is ons eigen woord

Eigenaarschap en betrokkenheid zijn cruciaal op weg naar betere prestaties. Op zoek naar een manier om die overtuiging uit te dragen, kwamen we op een nieuw woord: samenkracht. Deze term staat voor het best mogelijke samenspel tussen processen, structuren, systemen én mensen. En dat is waar wij elke dag voor gaan.

№ 2.
🎲
Onze werkvormen zijn dikwijls speelvormen

Wat een organisatie nodig heeft om beter te presteren, verschilt sterk. Onze bijdrage is daardoor altijd anders, maar een rode draad is er wel: we selecteren interventies, werkvormen en middelen die passen bij de uitdaging en de organisatie én die bijdragen aan een sfeer waarin mensen zin krijgen om samen betere resultaten te boeken.

№ 3.
🎈
We helpen alweer bijna 10 jaar

Samen met onze opdrachtgevers bouwen we aan mooie, effectieve organisaties die waardevol zijn voor iedereen in Nederland. We zijn trots en dankbaar dat we dit alweer een decennium lang mogen doen. Vlak voor de crisis gingen we van wal. De eerste jaren waren niet altijd gemakkelijk: de crisis maakte organisaties onzeker en schuw voor hechte samenwerking. Maar we bleven onze visie trouw – met resultaat. 

№ 4.
🍺
We hebben ons eigen bier

Jazeker! Een samenkrachtig biertje met onze naam erop, gebrouwen bij Karakter in Nijmegen. De receptuur is samengesteld op basis van een Ocai-scan van onze organisatiecultuur. Daaruit bleek dat innergo een tripel is. Nou, wat wil je nog meer? Kom eens proosten!

№ 5.
👆🏼
innergo schrijf je zonder kapitaal

En nee, dat is niet pedant. Dat is wie we zijn. Op alle mogelijke manieren. Wij geloven in een integrale en pragmatische aanpak – elke keer beoordelen we scherp en fris wat een organisatie nodig heeft. Gouden standaarden en gevestigde dogma’s willen daarbij nog wel eens sneuvelen. Zo ging het ook met de beginkapitaal van onze naam. En dus werd het innergo. Want dat zijn wij.