Samenwerken: van haperen naar presteren


Voor het succes van een organisatie is het cruciaal dat mensen elkaar weten te vinden. innergo ondersteunt op weg naar optimale samenwerking.

Collega’s die elkaar kennen en begrijpen versterken de slagvaardigheid van de organisatie enorm. Helaas gaat dit niet altijd goed. innergo helpt bij het verbeteren van de samenwerking. Binnen en tussen teams.

Doel

Goede samenwerken beoogt vrijwel altijd één doel: als team of organisatie waardevol zijn voor de klant. Wie dat ook is. Zorgen dat er prestaties geleverd worden, zodat de organisatie ertoe doet.

Pijnpunten

Wanneer een de samenwerking binnen jouw organisatie hapert, dan kan dat op veel verschillende manieren zichtbaar worden. Denk aan onduidelijkheden over afspraken of rollen. Gebrek aan onderling vertrouwen. Gemis aan heldere doelen. Discussie over bevoegdheden of (externe) verwachtingen. En soms ligt het aan de kwaliteiten binnen een team.

Samen

Onze aanpak is altijd dezelfde: we starten met observeren en luisteren. Zodat we zicht krijgen op het knelpunt. Wij doen niet aan symptoombestrijding – eerst vinden we de oorzaak, dan gaan we gericht aan de slag. Samen met jouw mensen.

Beter presteren

Wil jij de samenwerking verbeteren? Binnen een team, een afdeling of de hele organisatie? Ontdek de wat wij inzetten om cultuur, houding, gedrag of communicatie in de juiste richting te bewegen. Wij helpen je graag beter te presteren.


Bekijk hier onze cases rond het thema Samenwerken


Interesse?

Neem dan nu contact op voor
een vrijblijvende afspraak