Nieuwe taken: succesvol inpassen én verankeren


Om welke reden er ook iets nieuws van jouw organisatie wordt gevraagd – wij maken je team vertrouwd met de nieuwe werkelijkheid. Snel, prettig en effectief.

De introductie van nieuwe taken kan een organisatie voor complexe uitdagingen plaatsen. Want de opgave benoemen is één, hem succesvol inpassen in de dagelijkse operatie een tweede. Juist omdat dit raakt aan alle facetten van de organisatie. Van beleid en cultuur tot gedrag, communicatie, processen en IT.

Ontwerp & implementatie

innergo helpt je snel en slagvaardig te anticiperen. Twijfel en onduidelijkheden? Wij wijzen je de weg. We hebben veel ervaring met het begeleiden en faciliteren van ontwerp én implementatie. Daarbij hebben we een scherp oog voor het verankeren van de nieuwe taken in de organisatie. Zodat het team deze blijvend goed kan uitvoeren.

Ontwikkelplan

Elke organisatie is per definitie uniek. Daarom inventariseren wij voor elk project wat nodig is en maken we een ontwikkelplan. Dit geeft grip op wat nodig is om de nieuwe taken met succes te gaan uitvoeren. Vervolgens gaan we pragmatisch aan de slag. Stap voor stap. Samen ontdekken we de beste koers.

Met het team

Kenmerkend voor onze werkwijze is dat we midden in het team staan. Vaak is er sprake van onzekerheid. Hebben medewerkers het vertrouwen dat ze het gaan klaarspelen? Wij gaan met ze aan de slag, en stellen ze in staat het nieuwe proces optimaal in te vullen. Van nieuwe taak naar nieuw succes.


Bekijk hier onze cases rond het thema Nieuwe taken


Interesse?

Neem dan nu contact op voor
een vrijblijvende afspraak